A legjobb orrplasztika műtétekkel foglalkozó sebészek Magyarországon

Az orrplasztika árak vizsgálata

Akik az arcformájukhoz nem illeszkedő orral rendelkeznek, gyakran önértékelési problémákkal küzdenek. Természetesen nem csak esztétikai jellegű elváltozások léteznek, hanem olyan panaszok is, melyek a orr tökéletes funkcionálásának hiányából adódnak. Az orrsövényferdülés jóval gyakrabban fordul elő, mint ahányan ténylegesen tudnak róla. Nem kell azonban egy életen át együttélnie ferde, vagy túl nagy orrával, valamint szenvednie az orrsövényferdülés okozta tünetektől, hiszen az orrplasztikai beavatkozások lehetőséget kínálnak a változásra, a gyógyulásra. Az orrplasztika árak egyértelműen attól függően alakulnak, milyen korrekcióra van szükség, s az milyen mértékű.

Milyen összegre kell gondolnunk?

A plasztikai sebészet ezen irányáról érdemes tudnia, hogy a végleges eredményeket csak a beavatkozást követő 6-12 hónapban fogja látni. Természetesen a méretbeli változások már a duzzanat lelohadása után szembeötlőek, de a porcoknak időre van szükségük, amíg felveszik végleges formájukat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a beavatkozáson átesettek maximálisan elégedettek az új méretekkel, formával, és az orrsövény ferdülése is tökéletes végeredménnyel helyreállítható. A kezelés ára 120 ezer forint körüli összegtől indul, de egy teljes kezelés, amikor nem csak orrsövényferdülésről van szó, elérheti akár a félmillió forintot is.

Mit takar egy orrplasztika beavatkozás ára?

Fontos tudnia, hogy egyes klinikákon az orrplasztika ára nem tartalmazza az altatás költségét, így nem csak a műtéti körülmények biztosításáért kell külön fizetnie, hanem az utána történő ellátásért, a szállásért, valamint az orvos 24 órás elérhetőségének biztosításáért is. A legtöbb esetben azonban a megadott ár tartalmazza mindazokat a szolgáltatásokat, melyekre szüksége lehet az eljárással kapcsolatban.

Részletek

A fül-orr-gégészeti műtétekről érdemes tisztában lennie azzal a ténnyel, hogy az OEP az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára általában fizeti a beavatkozást orr polip, valamint orrsövény korrekció esetében. Az orrsövényferdülés műtét ára egyébként 120-160 ezer forint. Abban az esetben, ha kizárólag a félelem miatt nem tette még le voksát a beavatkozás mellett, akkor fontos információ lehet, hogy a műtét maga teljesen fájdalommentes akár altatásban, akár helyi érzéstelenítésben. Ez utóbbi azért lehet kicsit kellemetlen, mert ropogást hallani közben, de az érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalomról sem a beavatkozás közben, sem utána szó sincs. Az esetleges kellemetlenségek kevés fájdalomcsillapítóval enyhíthetőek a lábadozás időszakában. Mivel a szakember az orrüregen belül ejt metszést, és ide kerülnek a varratok is, így külső nyoma gyakorlatilag nincs is a beavatkozásnak. Amennyiben orrsövényével vannak problémák, esetleg túl nagy, vagy ferde orrán szeretne változtatni, kattintson tovább a legnépszerűbb klinikák és plasztikai sebészek megismeréséhez!

Oldalunkon összegyűjtöttük a szakma legjobb sebészeit, hogy Ön nyugodt szívvel választhasson közülük.

Válasszon orvost most!